CLE Invest Oy Ab

CLE Invest Oy Ab

Täktomintie 637, 10900 HANKO

Rikkakasvien luonnonmukainen torjunta,

Tutustu näihin

Powerplanter istutusporat

Elämän helpottamiseen! Maaporat ovat erityisen käteviä toistuvissa tehtävissä. Jos et pidä työläistä urakoista, kuten kymmenien yksivuotisten kasvien istuttamisesta, tai jos sinulla on suuri vihannespuutarha, huomaat, että on paljon nopeampaa ja helpompaa kaivaa kymmeniä kuoppia maaporalla kuin kuokalla tai lapiolla. Maaporat toimivat hyvin myös vaikeasti kaivattavaan maaperään. Raskas savimaa, joka yleensä takertuu lapioon, ei ole ongelma maaporan kanssa.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Vieraslajien torjunta korkeajännitteellä.

RootWave™ Pro on palkittu ammattimainen kädessä kannettava rikkakasvien torjuntalaite, joka on suunniteltu viljelijöille, puutarhureille ja kunnossapitäjille vieraslajien torjuntaan. ✓ RootWave™ Pro toimii koko päivän generaattorin tai verkkovirran avulla, ilman tankkaustarvetta, jolloin käyttäjän tehokkuus on maksimaalinen ja hän ehtii käsitellä laajemman pinta-alan samassa ajassa. ✓ Laite käyttää vain sähköä, muita käyttöaineita ei tarvita – energiankulutus ja sen myötä käyttökustannukset ovat pienet. ✓ Kompakti rakenne, mahtuu pieniin hyötyajoneuvoihin ja vaikeapääsyisimmätkin paikat ovat helposti käsiteltävissä. ✓ Kevyt ja ergonominen käsiosa, selkeät säätimet, säädettävä teho ja erilaisten vaihtoelektrodien valikoima mahdollistavat rikkakasvien käsittelyn koosta ja lajista riippumatta. ✓ Nopea käyttöönotto ja 25 m kaapeli valinnaisilla jatkokaapeleilla lyhentää käsittelyn kokonaisaikaa. https://www.youtube.com/watch?v=Ow25sNK5ZF4

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Ripagreen liekityslaitteet

Rikkaruohojen torjunta kuumailmapulsseilla. Terminen käsittelypää kiihdyttää kuuman ilman kuristimen avulla suureen nopeuteen. Hajotin tuottaa lyhyen liekin ja noin 300 asteista kuumaa ilmaa. Toisin kuin tavanomaisissa polttimessa, liekki ei ole suorassa kosketuksessa rikkakasvien kanssa ja lämpövaikutus on tehokkaampi. Terminen shokki pysäyttää fotosynteesin ja kasvi kuihtuu vähitellen.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Infraweeder

Infraweeder soveltuu rikkakasvien ja luonnonvarasen kasvun torjuntaan esimerkiksi kestopäällyste -ja mukulakivipinnoilla, kivituhkapinnoilla, saumaamattomilla pihakiveyksillä, sorateillä, terasseilla, puistoissa ja urheilualueilla jne. Infraweeder rikkakasvien torjuntalaite perustuu kaasulla toimivan keraamiseen poltinelementtiin jonka lämpötila on 950 astetta C. Voimakas infrapunasätrily osuu kohditetusti rikkakasveihin ja aiheuttaa niiden proteiinisolujen hajoamisen ja käynnistää heti kasvin kuihtumisen.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Westermann harjauskoneet

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Tenax sähköiset lakaisukoneet

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Tree IV juurikastelutuotteet

Asenna ja täytä sekunneissa. TreeI IV asennetaan työntämällä kastelusuutin juuristoon. Suutin kiinnitetään säiliön pohjareikään. 20 litran kasteluämpäri voidaan täyttää nopeasti ja helposti. Koko prosessi voi kestää alle minuutin ja riittää viikoksi! Kastelusuutin ja siihen sopiva tiiviste myydään erikseen mikäli haluaa käytää isompia säiliöitä. Pohjareijän tekoa varten saa siihen sopivaa kartioporaa.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää