Biotus Oy

Biotus Oy

Tiilenlyöjänkatu 5, 30100 FORSSA

Suunnitelmallista biologista torjuntaa

Kasvata tulosta, älä tuholaisia ja tauteja! Biotuksen tuotevalikoimaan kuuluvat torjuntaeliöt niin kasvihuoneisiin, tunneleihin kuin avomaalle. Lisäksi mm. biologiset kasvitautivalmisteet sekä rulla- ja liima-ansat löytyvät meiltä. BioNeuvo -palvelusta mm. mansikkapunkkianalyysit, kurssit ja koulutukset sekä kasvinsuojelusuunnitelmat. Lepaalta löydät meidät B hallista, paikka numero 9. Kasvokain näkemisestä onkin vierähtänyt tovi - tervetuloa vaihtamaan kuulumisia!

Tutustu näihin

Biologinen torjunta - osa kokonaisuutta

Tiesitkö, että torjuntaeliöt ovat vain yksi osa biologista torjuntaa? Meiltä myös kasvintuhoojien tunnistusapu sekä eliöiden käyttö- ja levityssuunnitelmat niin kasvihuone- kuin tunnelituotantoon.

Lue lisää

Pienoisseminaari kasvihuoneviljeljöille

Lepaan näyttelyn yhteydessä Biotus Oy järjestää pienoisseminaarin kasvihuoneviljelijöille, perjantaina 12.8 klo 8.30 – 10.30 (päärakennus). Seminaari alkaa jo ennen näyttelyalueen avautumista aamukahvilla (klo 8.30 alkaen). Alkuun kuulemme kesän tuholaisista (mm. uudesta salaatilla löytyneestä kirvalajista) sekä uusinta uutta tietoa jauhiaisista! Luvassa myös painavaa asiaa yritysvastuusta. Ilmoittauduthan 11.8 mennessä: info@biotus.fi. Ilmoittautuneille jaetaan erikseen vielä info seminaaripaikoista ja alueelle saapumisesta (Lepaan näyttely aukeaa vasta kello 10). Oheisesta liitteestä näet ohjelman kokonaisuudessaan.

Ladattavat tiedostot

Pienoisseminaari tunneliviljeljöille

Myös tunneliviljelijöille luvassa oma seminaari, perjantaina 12.8 klo 8.30 – 10.30 (päärakennus). Seminaari alkaa ennen näyttelyalueen avautumista aamukahvilla (klo 8.30 alkaen). Kesän tuholaiskattauksen lisäksi kuulemme tiivistä asiaa kukkakärpäsistä ja niiden käytöstä biologisessa torjunnassa. Yritysvastuunäkökulmaa ei tunnelituotannossa voi myöskään unohtaa! Ilmoittauduthan 11.8 mennessä: info@biotus.fi. Ilmoittautuneille jaetaan vielä erikseen info seminaaripaikoista ja alueelle saapumisesta (Lepaan näyttely aukeaa vasta kello 10). Oheisesta liitteestä näet ohjelman kokonaisuudessaan.

Ladattavat tiedostot

Tiedätkö yhteyshenkilösi?

Lue lisää

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi meidät löytää oheisista kanavista

Uutuustuotteet

BioTrooppiset

BioTrooppiset on torjuntaeliöryhmä, joka on suunnattu erityisesti kasvitieteellisille puutarhoille, erilaisiin terraarioihin, kokoelmiin. Näissä oloissa esiintyy usein mm. villakilpikirvoja, kilpikirvoja sekä amerikan- tai traakkipuuripsiäisiä. Kaikki hankalasti torjuttavaia eliöitä! BioTrooppiset -ryhmän alla mm. petoripsiäinen sekä Coccophagus scutellaris -epelikiilupistiäinen, molemmat torjuntaeliölajeja joita ei Suomessa ole ennen reksiteröity.

Lataa tiedosto Katso lisää