Biotus Oy

Biotus Oy

Tiilenlyöjänkatu 5, 30100 FORSSA

Biotus, laadukasta ja suunnitelmallista biotorjuntaa

Biotus on biologiseen kasvinsuojeluun keskittynyt yritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu torjuntaeliöt niin kasvihuoneisiin, tunneleihin kuin avomaalle. Lisäksi mm. biologiset kasvitautivalmisteet sekä tarkkailuvälineet (luupit, liima- ja feromoniansat) löytyvät meiltä. BioNeuvo -palvelusta mm. mansikkapunkkianalyysit, kurssit ja koulutukset sekä kasvinsuojelusuunnitelmat. TarhurinApu on oma kotipuutarhureille suunnattu tuoteryhmämme. Tervetuloa virtuaalimessuille!

Tutustu näihin

Biologinen torjunta kasvihuoneviljelmille

Torjuntaeliöt kasvihuoneviljelmille! Nopea toimitus, asianmukaisesti pakattuna (kesät-talvet), takaa parhaan lopputuloksen viljelijälle. Oman tuotannon torjuntaeliöt suoraan tuotannosta viljelmälle, muut eliöt viikoittaisiana lähetyksinä eri tuottajilta. Ota yhteyttä, suunnitellaan sinun viljelmällesi sopiva levitysstrategia! Heini Koskula: 040 570 3536 tai sähköpostitse: heini.koskula@biotus.fi Bekämpningsorganismer till växthusodlingar och friland. Smidig leverans och förpackningar som skyddar organismer garanterar ett bra bekämpnings resultat för odlaren. Predatorer från egen produktion direkt från uppfödning till odlingar. Andra bekämpningsorganismer fås varje vecka från olika producenter. Ta kontakt, så vi kan planera en lämplig bekämpningsstrategi för din odling! Esa Palmujoki: 050 329 9659 eller per epost: esa.palmujoki@biotus.fi

Katso lisää

Suunnitelmallista biotorjuntaa tunneliviljelmille

Tunneliviljelmillä kasvintuhojien seuranta ja biologinen torjunta on aloitettava heti kauden alusta. Torjuntaeliölevitysten tulee olla ennakoivaa sekä suunnitelmallista. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä viljemällenne sopiva staregia kasvintuhoojien kurissapitämiseksi! Wilhelmiina Kallio: 044 7829904 tai sähköpostitse: wilhelmiina.kallio@biotus.fi

Näytä kuva Katso lisää

Torjuntaeliöt omassa tuotannossa

Tiesitkö, että myös Suomessa kasvatetaan torjuntaeliöitä? Biotuksen kasvatushuoneissa kasvaa miljoonittain petopunkkeja, joita ruokitaan ja hoivataan vuoden ympäri. Omassa tuotannossa on mm. ripsiäis-, harsosääski sekä Swirskii -petopunkit. Oman tuotannon kiistaton etu on, että tuotteet sadaan asiakkaalle suoraan tuotannosta, vaikka tilausta seuraavalle päivälle.

Katso lisää

Ajankohtaisimmat asiat ja havainnot Biotuksen FaceBook -sivulla

Kasvukauden ajankohtaisista havainnoista, erikoisuuksita ja muistutuksista päivitämme FaceBook -sivustollamme. Julkaisemme kasvinuojeluun (kasvihuoneet, avomaa ja tunnelit) liittyviä päivityksiä pitkin vuotta. Joukossa myös havaintoja, niin hyvikistä kuin pahiksista, suoraan viljelmiltä. Liity seuraajaksi!

Näytä kuva Näytä kuva Näytä kuva Katso lisää

TarhurinApu - biologista torjuntaa kotipuutarhureille

Biologinen torjunta on turvallinen ja myrkytön vaihtoehto myös kotipuutarhureille! Biologisen torjunnan tuotteet myös kotipuutarhureille TarhurinApu-verkkokaupasta. Verkkokauppamme valikoimissa löydät torjuntaeliöiden lisäksi mm. tarkkailutarvikkeet, kasvinsuojeluvalmisteet ja kasvunparanteet sekä feromoniansatarvikkeet puutarha- ja metsäpuolen tuholaisten tarkkailuun ja torjuntaan. Kotipuutarhureille suunnatut omat verkkosivut löydät osoitteesta: www.tarhurinapu.fi. Kotipuutarhureiden yhteydenotot toivomme sähköpostitse: neuvonta@tarhurinapu.fi tai puhelimitse 050 309 0810.

Näytä kuva Katso lisää

Kirjanpainaja (Ips typographus) feromonit ja ansat

Kirjanpainaja on kuusikoitamme uhkaava tuholainen. Kirjanpainajat parveilevat touko-kesäkuussa. Naaraat munivat heikkokuntoisten kuusten kaarnan alle. Jos toukkia on runsaasti ne pystyvät tappamaan kuusen tai kokonaiset kuusikot! Kirjanpainajien määrä voi seurata feromoneilla, jotka asetetaan niitä varten suunniteltuun pyydykseen (pyydysmalleja on useita). Feromonitpyydykset tulee asentaa hyvissä ajoin ennen parveilun alkua. Tilaa pyydykset ja niihin asennettavat feromonit jo nyt, etpä ainakaan myöhästy ensi kevään parveilusta (https://tarhurinapu.fi/kauppa/metsaferomonit-ja-ansat/)!

Lataa tiedosto Lataa tiedosto Lataa tiedosto Katso lisää

Uutuustuotteet

TarhurinApu - torjuntaeliöt kotipuutarhureille nyt verkkokaupasta!

Biologinen torjunta on nyt myös kotipuutarhureiden saatavilla! TarhurinApu -verkkokaupan kautta voit ostaa kotitarpeisiin sopivia torjuntaeliömääriä. Eliöt, ohjeineen, toimitetaan sinulle tilausta seuraavalla viikolla. Biologinen torjunta on myrkytön vaihtoehto kasveillesi (kasvihuone, parveke, viherkasvit). Lisää

Katso lisää Lataa tiedosto