Avesco Oy

Avesco Oy

Kiitoradantie 4, 01530 Vantaa

Caterpillar maanrakennuskoneiden myynti ja vuokraus

Avesco Oy on Caterpillarin virallinen edustaja Suomessa. Olemme erikoistuneet uusien ja käytettyjen Cat-rakennuskoneiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon.

Tutustu näihin

Caterpillar minikaivukoneet viheralueiden rakennustöihin

Caterpillar minikaivukoneet ovat monitaitureita erilaisiin viheralueiden töihin. Kompaktit pikkujätit mahtuvat ahtaimpiinkin paikkoihin, suorituskyvystä tinkimättä. Laajasta minikaivukoneiden sarjastamme löytyy 14 eri vaihtoehtoa, painoluokassa 0,9 – 10 tonnia, laajalla työvälinevalikoimalla. Cat minikaivureissa on runsaasti isommista kaivinkoneista kopioituja ominaisuuksia, jotka tekevät niiden käytettävyydestä erittäin miellyttävää. Työt sujuvat vaivattomasti ergonomisessa ohjaamossa ja liiketoimintasi tehostuu alhaisen polttoainekulutuksen ja helpon huollettavuuden ansiosta. Tämän lisäksi Cat on haluttu sekä uutena että käytettynä koneena ja säilyttää siten erittäin hyvin jälleenmyyntiarvonsa. Hyödynnä nyt 0% -rahoitustarjous!

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

0% rahoitustarjous Cat minikaivureille

Lisää tempoa työmaalla. Caterpillar minikaivuukoneilla teet työt nopeammin, paremmin ja tehokkaammin. Hyödynnä nyt Cat Finance -rahoitustarjous ja huippuedut: uuden Cat-koneen ostajalle rahoitus 0% korolla ja kaupan päälle VIP-liput Rockfest 2021 -festareille sekä Marshall Kilburn II -bluetooth-kaiutin. Kysy myös muita rahoitusvaihtoehtoja omalta Avesco Cat-myyjältäsi. Tarjous on voimassa 30.9.2020 asti. Tutustu kampanjamalleihin sivustollamme.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Avescolla on juuri oikea ratkaisu sinua varten

Vain paras ratkaisu on kyllin hyvä meille ja asiakkaillemme. Meidän tehtävämme ei ole ainoastaa myydä koneita, vaan auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa kannattavasti. Autamme sinua valitsemaan jokaiseen käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan koneen ja palvelukonseptin tarpeittesi mukaan. Suomen kattavin elinkaaripalvelu, seitsemän huippuvarusteltua korjaamoa, koko maan kattava piirihuoltoverkosto, tekninen tuki, nopeat varaosatoimitukset ja koulutukset takaavat koneillenne keskeytyksettömän toiminnan.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Vuokraa koneesi kätevästi AvescoRentiltä

Tilapäistä tai määräaikaista tarvetta varten voi myös vuokrata sopivan koneen tai laitteen. AvescoRent ratkaisee muuttuvat kalustotarpeet niin koon kuin määränkin suhteen joustavasti ja helposti. Tarjoamme laajan kirjon uudenveroisia Cat-maarakennuskoneita niin lyhyt- kuin pitkäaikaisvuokralle. Valikoimistamme löytyy tela- ja pyöräalustaisia kaivukoneita, pyörä- ja liukuohjattuja kuormaajia sekä jyriä. Koneita on lähes 200 kappaletta ja painoluokat vaihtelevat 1-40 tn välillä. Koneet ovat runsaasti varusteltuja, paikallisten varustetasovaatimusten mukaisesti. Saat käyttöösi aina uudenkarhean koneen ja uusimman mallin. Pääset nauttimaan työssäsi teknologian viimeisimmästä kehityksestä, helposti ja huolettomasti.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

30 % alennus vuokrakoneista

Hyvin varusteltu kesäkissa - vuokraa se helposti! Nyt 30 % alennus vuokrakoneista. Kesäkissakampanjaan kuuluvat AvescoRentin Caterpillar pyörä- sekä liukuohjatut kuormaajat. Vuokrahinnat sisältävät runsaasti varustellun peruskoneen lisäksi kauhan tai haarukat, vakuutukset ja määräaikaishuollot. Saat 30 % alennuksen listahinnoista (sis. 160 käyttötuntia / kk), min. vuokra-aika 1 kk. Esimerkiksi: Vajaat 6t työpainoltaan olevan 906:n saat kuukaudeksi käyttöösi hintaan 1900 € (alv 0 %). Ja jos kiinnyt kissaan, voit ostaa sen edullisesti omaksi. Tällöin saat vähintään 50 % vuokrahyvitykset maksamistasi vuokrista.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Uutuustuotteet

Cat® Next Generation 306 CR minikaivukone

Cat® 306 on todellinen pikkujättiläinen täynnä markkinoiden halutuinta tekniikkaa. Äänieristetty, ylipaineistettu ja ergonominen ohjaamo, jonka suunnittelussa käyttäjien tarpeet ovat huomioitu. Uuden havainnollisen käyttöjärjestelmän avulla teet säädöt ja asetukset tarpeesi mukaan.

Lataa tiedosto Katso lisää

Cat® 906M kompaktit ja pienet pyöräkuormaajat

Cat-pyöräkuormaajat tekevät työskentelystä entistä turvallisempaa, nopeampaa, tarkempaa ja kannattavampaa. Kompaktit mallit tarjoavat hyvää suorituskykyä, monipuolisuutta ja tarkkuutta missä tahansa sovelluksessa. Pienillä koneilla saat ylivertaisen suorituskyvyn, nopeat kiertoajat ja monipuolisuuden, jonka avulla siirrät enemmän materiaalia.

Lataa tiedosto

Cat® 259 D3 kompaktit ja liukuohjatut telakuormaajat

Tässä kompaktissa telakuormaajassa on pidempi ulottuvuus ja nostokorkeus kuorma-auton nopeaa ja helppoa kuormausta varten. Vakiovarusteinen jousitettu alavaunu tuottaa ylivertaisen pidon, kelluvuuden, vakauden ja nopeuden, joten sillä voidaan tehdä paljon erilaisia tehtäviä ja se suoriutuu erilaisista alustoista.

Lataa tiedosto