Avagro Oy

Avagro Oy

Samppanummentie 8, 23800 LAITILA

Erikoiskasvien viljelykoneet ja -laitteet

Avagro Oy on erikoiskasvien, kuten vihannesten, perunan ja marjojen viljelykoneisiin ja -laitteisiin erikoistunut, vuonna 1990 perustettu yritys. Toimitilat sijaitsevat Laitilassa, 60 km Turusta Porin suuntaan, aivan valtatie 8:n varressa. Henkilöstömme koostuu 10 palvelualttiista ihmisestä. Tärkeimpiä osaamisalueitamme ovat kastelu- ja sadetusjärjestelmät avomaalle, kasvihuoneisiin ja viheralueille. Asiantuntevalla suunnittelulla, omalla maahantuonnilla ja osittaisella omavalmistuksella pystymme räätälöimään asiakkaan vaatimukset täyttävän kokonaisuuden. Meiltä on mahdollista saada myös asennuspalvelua. Perunan ja vihannesten peltoviljelykoneissa edustamme monia Euroopan ja koko maailman johtavia valmistajia. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja etsimme asiakkaillemme myös kokonaan uusia, entistä parempia menetelmiä. Tuomme maahan mm. perunan- ja vihannestenkorjuukoneita, kylvö- ja istutuskoneita, jyrsimiä, kasvinsuojeluruiskuja ja monia muita erikoiskasveilla vaadittavia koneita ja laitteita. Tuontimaitamme ovat mm. Israel, Italia, Belgia, Hollanti, Ranska, Espanja ja Saksa. Mansikka-, kurkku- ja kasvihuonekalvot kuuluvat myös valikoimaamme. Uusin tuoteryhmämme ovat nestemäiset lannoitteet ja kasvun edistäjät. Omatuotantoamme ovat mm. Rapi –mansikanviljelykoneet, putkenkelauslaitteet sekä huomattava määrä kastelussa tarvittavia liittimiä, putkistoja ja muita osia. Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää!

Tutustu näihin

Moreni vaakatasojyrsimet

Moreni vaakatasojyrsin Italialainen Moreni valmistaa vaakatasojyrsimiä yli 40 vuoden kokemuksella. Mallistosta löytyy jyrsimiä työleveyksillä 80cm-800cm. Moreni jyrsimet on suunniteltu kestämään - roottoriakselit on laakeroitu kaksirivisillä kuulalaakereilla ja tiivistetty kaksoislabyrinttitiivisteillä. Tasauslana on sijoitettu lähelle roottoriakseleita jonka ansiosta kokkareet eivät pääse terien ohi ennen kuin ovat kokonaan jauhautuneet. Jyrsimet on mahdollista varustella asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Moreni Quick System - tekniikalla terien vaihto käy nopeasti ja vaivattomasti - jopa ilman työkaluja. Moreni Triple System - variaatiossa jyrsin varustellaan kolmiteräisillä roottoreilla, joka parantaa koneen hyötysuhdetta entisestään. Saatavilla on myös Samurai Blade – terät, joihin on lisätty vaakasuunnassa olevat evät jotka rikkovat tehokkaammin sadonkorjuujäämiä.

Lue lisää

Toselli Kompakt Mini

Edullinen Kompakt Mini sopii pienemmille tiloille. Siinä on 600l säiliö ja 8m puomi. Se painaa tyhjänä 490kg. Ruiskututekniikka on sama kuin muissa Toselli-malleissa.Uutuutena tässä mallissa suutinjaoksi voidaan valita 25 cm, mikä tekee ruiskutustuloksesta entistä tasaisempaa. Suutinjako 25 cm saatavilla lähes kaikkiin Toselli ruiskuihin.

Ladattavat tiedostot

Lue lisää

Penkinteko- ja muovinlevityskone

Monipuolisesti säädettävä yhdistelmälaite. Säädettävissä portaattomasti kalvoille 1000 – 1400 mm. Penkin leveys 45-85 cm - Penkinkorkeus 10-25 cm.

Lue lisää

Rapi käytäväleikkuri

Käytäväleikkurin käyttöominaisuuksia ja toimintavarmuutta on parannettu voimansiirtoon tehdyillä muutoksilla. Koneella on helppo leikata käytävät useamman kerran kasvukaudella. Asennus traktorin eteen. Isot hydraulimoottorit ja vapaakiertoventtiilit varmistavat koneen toiminta varmuuden ja kestävyyden Kannatuspyörät ja keinurunko säätävät leikkuukorkeuden sopivaksi Lisävarusteena yleismallinen etunostolaite tai KAT II kolmipistekiinnike jo olemassa olevaan etunostolaitteeseen.

Lue lisää

Rapi 3-rivinen mansikkaharja

3-rivinen mansikkaharja -Tehokkaampi ja tarkempi harjakone -Jokainen harja omilla kannatinpyörillä -Hydraulinen sivuharjojennosto kuljetusasentoon -KAT II nostolaitekiinnitys

Lue lisää

Rapi 1-rivinen mansikkaharja

1-rivinen mansikkaharja, jossa jousella kevennetty, hellävarainen harja - Joustava ja helppokäyttöinen veto hydraulimoottorilla. -Harjaelemtentin uusiminen tehty helpoksi.- UUTUUTENA 1-rivisessä harjan kannatuspyörä.

Kalvonirrotuskone

Kalvonirroituskoneella muovikalvo voidaan irrottaa maasta ja leikata se kahteen tai kolmeen osaan, jonka jälkeen se on helposti kerättävissä joko käsin tai koneellisesti.

Lue lisää

Kastelujärjestelmät avomaalle, tunneleihin ja kasvihuoneisiin

Täydelliset kastelujärjestelmät pumpusta päätetulppaan. Kevytsadetinjärjestelmät kasteluun avomaalle - Kevytsadetinjärjestelmät hallantorjuntaan - Täydennys ja varaosat putkiletkukalustoihin - Täydelliset tihkukastelujärjestelmät, sisältäen pumput, hiekka- ja lamellisuodattimet sekä paineenalentimet - Laaja valikoima tihkuletkuja eri kasveille ja eri tarpeisiin - Tippukastelut kasvihuoneisiin, tunneleihin ja taimistoille - Mikrosadettimilla toteutettavat päältäkastelut pienille aloille, kuten kasvihuoneisiin ja taimistoille. Laadukkaat ja hinnoiltaan kilpailukykyiset Hakaplastin PEH-putket runko- tai syöttölinjoiksi.

Lue lisää

Irtec sadetuskoneet

Maailmankuulua italialaista sadetuskonetekniikkaa Käytetään isojen alojen kasteluun niin pelloilla kuin nurmellakin Korkealaatuiset raaka-aineet ja huipputeknologia valmistuksessa Tehokas turbiini ohjaa suoraan vaihdelaatikkoa, jolloin on mahdollista sadettaa pienelläkin paineella ja virtauksella Helppokäyttöinen Lisävarusteena elektroninen nopeudensäätäjä, jonka avulla voidaan ohjelmoida esim. alku- ja loppuviive Laaja malli- ja varustevalikoima Irtecin valikoimissa on myös ruiskutuspuomeja.

Lue lisää

Irtec letkun kelauslaite

- kuumagalvanoitu runko - 3-pistekiinnitys kat 2 - lay flat-, palo- ja louhosletkulle - kapasiteeti letkukoottain (1 letku á 80 m): 90 mm max. 8 jakokiekkoa max. 720 m, Bauer 89 102 mm max. 6 jakokiekkoa max. 560 m, Bauer 108 127 mm max. 5 jakokiekkoa max. 480 m, Bauer 133 152 mm max. 5 jakokiekkoa max. 480 m, Bauer 133

Uutuustuotteet

RKW Hyjet® erikoisvahva suojaharso

RKW Hyjet® erikoisvahva suojaharso on jopa 50% kestävämpää kuin perinteiset harsot. RKW:n edustaja tavattavissa messuosastollamme.

Katso lisää

Wise - maankosteuden etämittausjärjestelmä

Wise mittauslaite on uutuus Avagron ohjelmassa. Siihen voidaan valita joko GPRS tai Sigfox -tiedonsiirtojärjestelmä. Jälkimmäinen käyttää IOT eli ”esineiden internet” radiotaajuutta, joka on vapaa käyttömaksuista. Tieto siirtyy Wise-pilvipalveluun joko 10 tai 20 min välein. Laitteiston yhteen perusyksikköön voidaan liittää kaksi tensiometriä, ja haluttaessa esimerkiksi ilman lämpötila- ja kosteusanturit. Jännitteen laite saa siihen kytketystä aurinkopaneelista. Wise-palvelukonseptiin kuuluu maanäytteen toimitus tehtaalle Espanjaan. Tehdas määrittää näytteen perusteella maan kenttäkapasiteetin ja antaa ohjeelliset raja-arvot, joiden sisällä maan kosteuden tulisi pysytellä. Järjestelmässä on ohjelmoitavat raja-arvot kaikille mittauksille, joten sitä voidaan käyttää myös hallan valvontaan. Osana laitteistoa on puhelimeen ladattava sovellus (App).

AVAGRO – imuputken nostojärjestelmä ja pohjaventtiilin ponttooni

IMUPUTKEN NOSTOJÄRJESTELMÄ - Maksimi putken koko D194 mm, pituus 6 ,0 m pohjaventtiilin kanssa - Puomin pituus 4,0 m - Putken nosto sähköisesti ja sivulle kääntö hydraulisesti - Maksimi sivulle kääntökulma 45 astetta - Korroosion kestävä kuumasinkitty rakenne. POHJAVENTTIILIN PONTTOONI - Maksimi venttiilikoko 194 - Pohjaventtiilin syvyyssäätö kettingeillä - Luja, korroosion kestävä muovinen ponttooni tupla hitsatuilla päädyillä - Korroosion kestävät kuumasinkityt kiinnitys- ja säätöosat