Aspelin Group

Aspelin Group

Sataplast - Hel-Pack - Muovijaloste - Joutsen Paino, -

Suomalainen perheomisteinen pakkausten valmistaja ja maahantuoja.

Olemme ylpeitä kotimaisesta työstä ja osaamisesta, joka on kantanut meitä pakkausteollisuuden alalla jo yli 70 vuotta. Pystymme hoitamaan kaikenlaiset pakkaus- ja painotarpeet aina laadukkaasti, tehokkaasti ja yksilöllisesti. Tuotevalikoimamme on erittäin laaja ja siihen kuuluvat muun muassa pussit, säkit, kalvot, huput, kääreet Take Away -tuotteet, painopalvelut ja paljon muuta. Toimimme neljässä eri yksikössä: Sataplast Kokemäellä, Hel-Pack Pirkkalassa, Muovijaloste Hollolassa ja Joutsen Paino Lappeenrannassa. Ota rohkeasti yhteyttä niin ratkaistaan pakkausasiasi yhdessä!

Tutustu näihin

Juures- ja perunapussit

Meiltä saat tilattua omaan brändiisi sopivat juures- ja perunapussit sekä säkit. Pussien ja säkkien tekniset ominaisuuden parantavat pakattujen tuotteiden säilyvyyttä, jotta ne pysyvät tuoreena kaupasta kuluttajalle.

Lue lisää

Muut puutarhatuotteet

Yrteille, salaateille, kurkuille ja muille maistuville puutarhatuotteille on saatavilla erinomaisia viketti- ja muotosaumapusseja sekä ratakalvoa. Kaikkia näitä myös Antifog-käsiteltyinä, joka lisää tuotteenne haluttavuutta ja tuoreutta.

Lue lisää

Varastotuotteet

Valikoimaamme kuuluu myös erilaisia varastotuotteita, kuten laatikkojen sisäsäkkejä, lavahuppuja, syväkeräysäkkejä, monen kokoisia yleispusseja, vihannessäkkejä sekä nostolaatikkosäkkejä. Tarjolla on myös paljon erilaisia rasiaratkaisuja marjoille, hedelmille, vihanneksille ja yrteille.

Lue lisää

Uutuustuotteet

Paperilaminaatti flowpack-pakkauskalvot

Kartonginkierrätykseen soveltuvat paperipintaiset flowpack-pakkauskalvot soveltuvat hyvin vihannesten ja juuresten pakkaamiseen. Tuote voidaan valmistaa myös täysin kompostoituvana, halutulla tavalla ikkunoituna ja asiakkaan suunnittelemalla painatuksella.

Katso lisää