ansat.fi / VASP Holding Oy

ansat.fi / VASP Holding Oy

Heikinraitti 22, 60200 SEINÄJOKI

Ekologisesti ja myrkyttömästi tuholaisia vastaan

Tehokasta ja ympäristöystävällistä tuholaisten torjuntaa! Laajasta valikoimastamme löydät ekologiset ja myrkyttömät ratkaisut monenlaiseen tuholaisten hävittämiseen ja karkottamiseen. Valikoimastamme niin ansat, karkoittimet, pyydykset kuin riistakameratkin.

Tutustu näihin

Yritys on perustettu 2017 palvelemaan catering alan tarpeita torjua ja päästä eroon hyönteisistä ja haittaeläimistä. Asiakaskunta on laajentunut kiinteistöhuoltoon, mökkiläisiin ja kotitalouksiin. Tuotteemme ovat laadukkaita ja ympäristöä kuormittamattomia ansoja, karkottimia ja loukkuja. Jos et heti löydä tuotteista ratkaisua, soita tai lähetä palautelomake niin otamme sinuun yhteyttä. Mietitään yhdessä sopivin ratkaisu.

Infiniti LED-kärpäsansa ✓ Kärpäsansojen game changer. Loisteputkien sijasta ansassa käytetään LED-valoa. ✓ Ainutlaatuiset patentoidut liimalevyt ja patentoitu UV-valolähde! ✓ Tehokas LED UV-valot houkuttelee hyönteiset liimalevyyn. Hygieeninen ja siisti kärpäsansa. ✓ Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa. ✓ Tyylikäs ja nykyaikainen kärpäsansa. Suunniteltu helpoksi ja nopeaksi huoltaa ja asentaa.

Ladattavat tiedostot

Kuvagalleria

Lue lisää

Uutuustuotteet

Ansa ketuille

Kettuansa toimitetaan valmiiksi koottuna. Ansan koko on Pituus 154 cm leveys 48 cm Korkeus 52 cm

Katso lisää

Darth Vader sähköinen rotta-ansa

Torjunta-ammattilaisten käyttämä Darth Vader tappaa rotat ja hiiretkin korkeajännitteellä -tehokkaasti ilman myrkkyä ja sotkua. Laite toimii 230 V verkkovirtaan kytkettävällä muuntajalla tai 4 kpl isoja 1,5 V-paristoja (muuntaja sisältyy/paristot eivät sisälly toimitukseen). Kemikaalien käyttö tekee rotista ja hiiristä vähitellen immuuneja myrkyille. Ansaa käyttäessä rotat eivät voi kehittää resistenttiä kemikaaleille – koska kuollut eläin ei enää kehity!

Katso lisää